Contact

Welkom op de contact pagina

Leuk dat je de tijd hebt genomen om de artikelen op de website te bekijken. Wij hopen dat je er veel van hebt geleerd en dat je de tips op de pagina hebt kunnen toepassen bij jouw jack russell. Zo word jij ook de baas waar jouw jack russell om vraagt!

Informatie over de jack russell

De informatie die je op de website hebt kunnen vinden komt uit betrouwbare bronnen, zou jij nou nog meer informatie willen hebben over je jack russell? Neem dan eens een kijkje op de website van Jan Kramer.

Jan Kramer heeft jaren lang het gedrag van jack russells bestudeert en heeft hier zelf een E-book van gemaakt. Of het nu gaat om gedragsproblemen, trainingsmethodes of verzorgingstips alles is terug te vinden in het handboek voor de jack russell.

Is er nog informatie die je mist op de website? Dingen waar je echt mee verder geholpen zou kunnen worden? Stuur ons dan gewoon een berichtje of neem contact met ons op. We doen er alles aan om jouw te helpen!

Contact gegevens

Email adres: danielhendriks1988@gmail.com

Contact persoon: Daniël Hendriks

Vragen

Mocht je nu toch ergens niet helemaal uit zijn gekomen of heb je nog vragen dan staan wij altijd klaar om je te helpen. Via onderstaand contact formulier kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij proberen uw vragen binnen 24 uur te beantwoorden.

Contactformulier