Het jack russell trainings handboek kopen – met korting!

Gemiddelde leestijd: 18 minuten

”Koop nu het Jack russell trainings handboek en krijg er gratis extra’s bij!”


De jack russell, een hond die ons veel plezier kan bezorgen in het leven, maar ook nog wel eens word weggezet als een hond met een hartleers karakter. Veel mensen worstelen nog steeds dagelijks met veel gedragsproblemen die kunnen voortkomen uit een verkeerde opvoeding bij de jack russell.

Mensen zijn radeloos en weten niet meer wat ze met hun hond aan moeten. Ze hebben alles al geprobeert maar niets helpt. Dan is ”Het Complete Handboek Voor De Jack Russell” nou juist het E-book wat je kan helpen in de verdere opvoeding van jouw jack russell!

Inhoudsopgave

Wat is het complete handboek voor de jack russell?

Als we een kijkje nemen op de website van Jan Kramer dan komen we gelijk te weten wat het ”Het Complete Handboek Voor De Jack Russell” inhoud. Het is een “all in one” handboek waar we alles terug kunnen vinden over voeding, training en gedragsproblematiek bij onze jack russell. Het Jack russell trainings handboek word uitgevoerd in E-book variant wat het makkelijk maakt om het te lezen op zowel tablet, laptop en smartphone.

Met de opvoeding van je hond zal je al vroeg moeten beginnen. Je wilt er natuurlijk alles aan doen om je jack russell op een goede manier op te voeden. Het grote voordeel van het E-book van Jan Kramer is dat je de training eenvoudig thuis kunt toepassen. Het E-book bevat naast heel veel informatie ook praktische tips om toe te passen bij je eigen jack russell. Nadat de betaling is volbracht krijg je direct toegang tot het E-book.

Heb jij dus geen zin om telkens met je jack russell naar puppy training te gaan dan kan ”Het Complete Handboek Voor De Jack Russell” echt uitkomst bieden. Jack russells vragen om een consequente opvoeding, in het boek komt naar voren hoe we hier het beste mee om kunnen gaan en hoe we het baasje voor de jack russell kunnen worden die je hond verdient!

Wat is er allemaal terug te vinden in het jack russell trainings handboek?

Uiteindelijk gaat het allemaal om de content die terug te vinden is in het E-book. Je koopt het boek namelijk met een reden: Jij wilt een gehoorzame jack russell, zoals is beloofd op de website. Hier zien we dan ook veel positieve reacties van klanten terug komen die het boek aangekocht hebben, maar om er echt achter te komen wat er allemaal in het boek terug te vinden is hebben we het boek zelf aangekocht.


Het complete handboek voor de jack russell

Het handboek voor de jack russell is een E-book wat fijn weg leest. Zelf ben ik geen lezer, maar dit boek maakt het niet erg om te lezen. Er zijn geen saaie lange rijen van tekst wat je bij veel andere boeken wel ziet. De tekst is netjes afgewisseld met een afbeelding tussendoor om het beter leesbaar te maken. In het handboek voor de jack russell vinden we meerdere hoofdstukken die elk hun eigen verhaal vertellen.

Zo vinden we voorin het boek een stukje over de geschiedenis en het ontstaan van de jack russell. Daarna gaat de schrijver in op het kopen van een jack russell, wat komt er allemaal bij kijken en hoe jij precies de juiste fokker vind die aan alle eisen voldoet. En ook heel belangrijk: Welke vragen moet je stellen aan de fokker?

Wanneer we de tekst lezen word gelijk duidelijk dat er iemand met kennis het boek heeft geschreven. Het boek heeft een duidelijke opbouw en geeft veel informatie prijs over de jack russell. Als je het jack russell trainings handboek koopt krijg je er ook nog enkele extra’s bij, namelijk:

 1. Succesvolle Tips Voor De Verzorging En Training Van Je Puppy (eBook)
 2. Baas Over Je Eigen Jack Russell (eBook)
 3. Honden Training Geheimen (eBook)
 4. Acht Simpele technieken om Je Hond Te Leren Komen Op Commando (eBook)
 5. Levenslange Updates

BONUS 1 – Succesvolle Tips Voor De Verzorging En Training Van Je Puppy (eBook)

Als eigenaar van een jack russell pup wil jij er natuurlijk alles aan doen om je jack russell zo goed mogelijk te verzorgen. Niets is in het leven van een hond belangrijker dan een goede verzorging. Niet alleen voor je jack russell is dit handboek van belang, maar ook voor andere honden eigenaren kan het handig zijn om dit E-book aan te schaffen.

De tips die worden mee gegeven kunnen zelfs meespelen in de raskeuze van een hond. Voor de mensen onder ons die nog geen keuze hebben kunnen maken wat betreft hondenras is dit E-book ook handig. Er word namelijk ook ingegaan op raskeus en karakter eigenschappen.

BONUS 2 – Baas Over Je Eigen Jack Russell (eBook)

Baas over je hond spelen vereist techniek en vastberadenheid. Het is zeker niet vanzelfsprekend dat jij deze vaardigheden ook al bezit. In dit extra E-book wat je bij ”Het Complete Handboek Voor De Jack Russell” krijgt word besproken wat jij moet doen om een echte baas te worden over je jack russell.

Bij jack russells merken we dan ook vaak dat ze de rollen proberen om te draaien. Ze willen graag de baas spelen over ons wat vraagt om consequent optreden van de baas. Begin je hier niet vroeg genoeg mee dan kan dit later voor vervelende problemen zorgen. Ze nemen alles onder de loep in het E-book: Baas Over Je Eigen Jack Russell.

BONUS 3 – Honden Training Geheimen (eBook)

In het honden training geheimen E-book ontdek je snel de kracht van de juiste aanpak. Het E-book behandelt de meest voorkomende problemen die je als honden bezitter kan meemaken. Het handboek is specifiek gericht op het gedrag van de jack russell wat ervoor zorgt dat de training perfect aansluit op het jack russell handboek.

Ook vind je in dit E-book praktische tips om je jack russell gedragsproblemen te voorkomen en de oplossing voor een agressieve hond. Verder word er ingegaan op mensen die het trainen van hun jack russell niet goed aanpakken en wat de impact hiervan is bij je jack russell.

BONUS 4 – Acht Simpele technieken om Je Hond Te Leren Komen Op Commando (eBook)

Soms is het nog niet zo makkelijk om je hond goed naar jouw commando’s te laten luisteren. Het vraagt gewoon om veel geduld en oefenen. Om er achter te komen hoe jouw hond wel naar je wil luisteren zijn er 8 simpele technieken verwerkt in het extra E-book.

In het boek leer je veel van deze competenties beheersen en krijg je zeker een gehoorzame hond ervoor terug. Kortom een leuke extra die je gratis bij het handboek voor de jack russell krijgt.

BONUS 5 – Levenslange Updates

Jaarlijks worden alle E-books van Blue Sky Marketing voorzien van nieuwe updates. Dit houd in dat de tekst word uitgebreid en waardevolle informatie word toegevoegd aan het boek. Het grote voordeel van een E-book is dat er geen nieuw boek gedrukt hoeft te worden om meer informatie uit te brengen richting de lezer. De uitgever heeft hierdoor ook geen druk kosten wat het voor hem makkelijk maakt de updates gratis aan zijn klanten aan te bieden.

Bij het lezen van het eerste E-book begon ik in te zien dat er veel fout ging bij de opvoeding van mijn jack russell, ik ben aan de slag gegaan met de tips wat ertoe heeft geleid dat ik geen problemen meer ervaar met spike!

Daniël
Jaa ik wil het E-book 60 dagen risico-vrij uitproberen!

Alle pluspunten op een rij:

 • 60 dagen Niet Goed? Geld Terug Garantie
 • Meerdere trainingen beschikbaar
 • Jaarlijks gratis extra updates!

Is Jan Kramer betrouwbaar?

Natuurlijk wil je er zeker van zijn dat de schrijver van het E-book betrouwbaar is. Volgens de website zou Jan Kramer het E-book geschreven hebben. Als we verder kijken zien we dat Jan ook een jack russell genaamd Boy zou hebben gehad die moeilijk op te voeden was.

De hoofdpersoon legt uit dat hij bij zijn eerste jack russell werkelijk alles fout heeft gedaan. Wat hij ook probeerde het maakte niet uit, zijn jack russell wou maar niet naar hem luisteren. Jan heeft naar eigen zeggen 35 jaar ervaring in de opvoeding, training en verzorging van jack russells. Ook zou hij interviews hebben gehad met een dierenarts en een erkende fokker waarvan de informatie allemaal is verwerkt in het boek.

Wanneer we dieper inzoomen op de schrijver van het boek Jan Kramer dan komen we erachter dat dit echter niet de echte hoofdpersoon is achter het boek. Jan Kramer heeft geen social media accounts en ook op internet kunnen wij hem niet terug vinden.

We suggereren dus dat Jan Kramer verzonnen is door de uitgever van het boek om te laten lijken of dat hij het boek heeft geschreven. Waarschijnlijk heeft hij dit gedaan omdat hij zelf niet in de belangstelling wilde komen met zijn eigen naam achterop het E-book. Overigens is het wel zo dat er in het boek inderdaad word ingegaan op de besproken onderwerpen van de fokker en de dierenarts.

Wie is de schrijver van het boek?

Nu we weten dat Jan Kramer het boek niet heeft geschreven zijn we wel nieuwsgierig naar wie het boek dan wel geschreven heeft. Onderaan de website vinden we de uitgever van het boek, namelijk: Blue Sky Marketing. Wanneer we verder zoeken onder de naam van de uitgever zien we dat de uitgever niet alleen een E-book heeft uitgebracht voor jack russell eigenaren.

Zo heeft blue sky marketing onder andere een handboek voor de Golden Retriever, Labrador, Labradoodle en de Border Collie uitgebracht. Bij vrijwel alle handboeken zien we andere personages terug komen die niet kloppen met de werkelijkheid. Toch staat de uitgever van het boek zeer goed bekend. Alleen betrouwbare bedrijven zijn aangesloten bij de kamer van koophandel. Deze gegevens staan dan ook netjes beschreven op de website:

 • Naam Uitgever: Blue Sky Marketing
 • KVK Nummer: 55666566
 • BTW Nummer: NL181933056B01

Zelf heeft de uitgever veel vertrouwen in zijn boek, hij geeft namelijk bij elk boek dat hij verkoopt een 60 dagen, niet goed? geld terug garantie mee. Mocht het jack russell trainings handboek dus om wat voor reden ook toch niet bevallen dan kun je altijd je geld weer terug krijgen.

Krijg je waar voor je geld als je het boek koopt?

Het jack russell trainings handboek maakt het mogelijk om zonder trainer jouw jack russell op te voeden. Als je hiervoor nog nooit een hond hebt gehad kan de jack russell een moeilijke hond zijn om op te voeden. Het is dan zeker handig als je het complete handboek voor de jack russell hebt om op terug te vallen.

Als je er vanuit gaat dat je voor een jack russell training gemiddelt 130 euro betaald voor 11 praktijklessen dan zouden we dus flink kunnen besparen op onze uitgaven. Ook zal je nog lidmaatschap geld moeten betalen van rond de 30 euro per jaar.

”Het Complete Handboek Voor De Jack Russell” word normaal aangeboden voor 96,75 euro inclusief alle extra’s. Maar laat er nou op dit moment een tijdelijke korting zijn waardoor je flink voordeel kunt behalen. ”Het Complete Handboek Voor De Jack Russell” kun je nu al voor 37 euro kopen, en dat alles 60 dagen risico vrij!

Tijdelijke actie bij het aankopen van het jack russell trainings handboek!

Het gaat hier dus duidelijk om een actie, de uitgever van het boek heeft veel tijd en moeite gestopt om het handboek voor de jack russell te schrijven en uiteindelijk te vormen zoals het nu is. De actie van 37 euro is daarom al weinig in vergelijking met de praktijk training die we bij een honden trainer zouden moeten volgen.

Toch heeft de uitgever besloten om het boek tijdelijk aan te bieden met een gratis extra! Je krijgt er alleen nu ook nog eens gratis een E-book bij! Namelijk:

”Profiteer daarom nu nog van deze actie voordat het misschien wel te laat is, en dat zou natuurlijk jammer zijn..”

Welke voordelen heeft dit E-book jou te bieden?

 • Flink besparen op uitgaven als puppy training
 • Tijdelijk een extra E-book er gratis bij
 • Tijdelijk een lagere prijs van maar 37 euro!

Reactie’s van de lezer

Mocht je nou zelf ”Het Complete Handboek Voor De Jack Russell” hebben aangekocht en hier je mening over willen geven, dan kun je hieronder een reactie achterlaten. Zo kun jij ook anderen laten weten hoe je verder bent geholpen met de handige tips en waardevolle trainings adviezen die het boek te bieden heeft!


''Het Complete Handboek Voor De Jack Russell''
''Het Complete Handboek Voor De Jack Russell''

Beoordeling door Daniël,

09 jun 2020
4

Het Complete Handboek Voor De Jack Russell krijgt van mij 4 sterren, aangezien het boek leerzame content bevat en je echt verder kan helpen bij problemen met je jack russell. Door alle gratis extra’s maakt dit boek het echt de moeite waard om te kopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *